X

Privacy Statement (GDPR)


Beste bezoeker,

In het kader van GDPR hebben wij een privacy statement gelanceerd waarin wij uitleggen hoe wij omgaan met jouw persoonlijke data. Je kan het privacy statement hier terugvinden.

Uw Pretparken.be-team


Nog geen lid? Maak hier je gratis account aan!

Resultaten 1 tot 6 van de 6

Hybride Weergave

Vorig Bericht Vorig Bericht   Volgend Bericht Volgend Bericht
  1. #1

    Re: [Halloween TR] The Villians III - Mondo Verde

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door coasterfrenzy Bekijk Berichten
    Tsja.. ik woon er eigenlijk vlak bij (15-20 minuten rijden) en ben er nooit geweest. Het park zelf weet echt niet te overtuigen, dus verwacht ik dat van hun Halloween ook niet.

    één van je pluspunten zorgt overigens meteen ook voor het belangrijkste minpunt: De wachtrijen schieten goed op omdat er té veel volk naar binnen gaat, waardoor de scares van geen kant meer werken. (een probleem dat je helaas bij steeds meer en meer parken ziet )

    Bij het lezen van je TR krijg ik een beetje Deja Vu aan movie park dit jaar, waar ook véél te grote groepen naar binnen gingen. Nu ben ik niet iemand die snel schrikt en ben daar welgeteld één keer geschrokken. Dat heb jij in Mondo Verde alvast een stuk beter gedaan, maar dat hoeft niet aan het niveau te liggen.

    Je noemt als minpunt dat het park veel te donker is. Smaken verschillen, maar dat zou ik zelf juist als pluspunt zien. Het beste halloween event dat ik tot dusver gedaan heb was ook volledig donker op enkele vuurtjes na. Dit gaf juist de perfecte griezelige sfeer. Met belichting kun je iets mooi uitlichten, maar het geeft ook altijd een onderbewust gevoel dat het nep is. Dat is echter geen excuus voor de slechte bewegwijzering. Voor het TR te lezen probeerde ik wijs te worden uit de plattegrond aan het begin van je post en faalde daar ontzettend hard in (ondanks dat ik het park ken). Dat het personeel dat ook niet goed weet kan ik nog wel enigszins begrijpen. Ze worden op hun post gezet en werken er doorgaans enkel op die halloween avonden en komen buiten dat ook nooit in het park. Niet dat dit iets goeds is, maar ik begrijp het wel.
    Thanks voor je feedback! Ik weet niet wat ik van Mondo Verde moet denken... op zich zijn het wereldtuinen, maar er zijn ook een vijftal attracties en wat dieren.

    Het plan dat we meekregen aan de ingang en dat ophing in het park was inderdaad quasi onduidelijk, en ook voor mij niet zo duidelijk.

    Qua drukte was dit inderdaad wel zo. Totnutoe zijn mijn andere events beter geweest van drukte: telkens in kleine groepjes zodat het onze eigen ervaring was.

    De duisternis draagt inderdaad bij tot de sfeer, maar op sommige plekken was het te donker en stoorde het wel. Vooral omdat je zo niets kon vinden. Het aanwezige personeel wist gewoon hun werkpost zijn en dat was het.

    Wat was je favoriete halloween event dan wel?

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rickie97 Bekijk Berichten
    Sommige stukken van Bellewaerde zijn ook vaak erg donker. Voordat Dawson Duel er was was dat pad ook een van de donkerdere stukken, en ook het pad bij de ingang van Bengal Rapid River (dat nu ook niet meer donker is omdat die attractie nu ook met Halloween open is). Ik vond dat zeker niet erg, het zorgt ervoor dat je een beetje scherper staat en als je dan door een acteur wordt 'aangevallen' lijkt me dat wel kans op schrikken.

    Ik ken het park niet en de plattegrond heb ik 5 seconden naar gekeken en dan verder gescrolld, ik was hem al beu. Dat kan inderdaad beter.

    Jammer van de ongemotiveerde acteurs dan. Als ik je foto's zie lijkt het me toch dat het park veel moeite in dit evenement heeft gestoken, en 12 dingen op je lijst is ook al niet slecht... Of is men meer gegaan voor kwantiteit dan kwaliteit?
    Ook bedankt voor je feedback. Ik had mijn plattegrond ook telkens nodig om terug te reconstrueren - niet zo bij Bellewaerde - en zo vond ik ook alle 12 dingen terug.

    En ik denk dat men inderdaad meer ging voor kwantiteit ipv kwaliteit. Van een externe firma verwacht ik net dat beetje meer, zoals bij Draco in BBJ.

    In Bellewaerde zijn er idd minder donkere stukken, maar daar heb ik minder op gelet.

  2. #2

    Re: [Halloween TR] The Villians III - Mondo Verde

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door simon Bekijk Berichten

    Wat was je favoriete halloween event dan wel?
    X-Treme Scream Park - UK. Wel nog maar één keer gedaan, maar in dat jaar had het ook de prijs gewonnen voor beste halloween event in het VK.

    Volgend jaar plan ik het nog eens te bezoeken in combi met een aantal andere halloween events en natuurlijk wat bekende pretparken.

  3. #3

    Re: [Halloween TR] The Villians III - Mondo Verde

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door coasterfrenzy Bekijk Berichten
    X-Treme Scream Park - UK. Wel nog maar één keer gedaan, maar in dat jaar had het ook de prijs gewonnen voor beste halloween event in het VK.

    Volgend jaar plan ik het nog eens te bezoeken in combi met een aantal andere halloween events en natuurlijk wat bekende pretparken.
    Hier heb ik inderdaad over gelezen in een eerdere Brakesection en ook al de website bezocht. Ziet er inderdaad best nice uit. Misschien ooit ook eens bezoeken

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •