Laatste plek: Carnaval Festival, maar dat zegt meer over de andere darkrides van het park dan over de attractie zelf. Ik hou van de attractie en ga hem zelden overslaan (denk zelfs dat ik hem nog nooit overgeslagen ben). Het is een type darkrides dat mij wel kan bekoren - net zoals de naar mijn mening nog betere versie in Parijs.

Derde plek is voor Fata Morgana, hoewel ik het een heel moeilijke keuze vind. Fata Morgana is voor mij een prachtige darkride en qua sfeersetting heel erg sterk, maar mist een beetje het wow-gevoel dat ik bij de twee andere wel heb.

De op één na beste vind ik Symbolica. In het begin was ik er wat kritisch over, maar hoe vaker ik hem doe, hoe leuker ik hem vind. Ja, het interactieve element trekt op niks en er zitten qua storyline een paar gekke kronkels in, maar het is wel een prachtige darkride met enkele scènes die je omverblazen.

Mijn favoriet blijft echter toch Droomvlucht. De scènes zijn werkelijk prachtig en voor mij is het de meest volledige darkride van het park.