Pagina 1 van 4 1 2 3 4 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 71

Onderwerp: Top tien pijnlijkste achtbanen!

 1. Standaard Top tien pijnlijkste achtbanen!

  In de komkommerperiode is het fijn af en toe een onzintopicje tussendoor te hebben. Hierbij eentje met een simpel concept, het omgekeerde van je favorietenlijstje: wat is jou top tien pijnlijkste achtbanen?

  Ik bijt de spits af:

  10) Le Nitro - Dennlys Parc

  Deze coaster valt al bij al nog mee qua pijn, maar feit is dat er schandalig veel schokken en slecht ontworpen stukken zit op deze mini-achtbaan. Hoe je bezoekers kan laten afzien in een achtbaan van 12 meter hoog, dat is een kunst!

  9) Speed of Life - Tsjechische kermissen

  Combineer bochten die tegen 90 graden gebanked zijn, met een badkuipbakje verglijkbaar op de Schwarzkopf jet-modellen en een tergend trage snelheid: je raad het al, je ziet alle hoeken van het bakje. Blauwe plekken verzekerd. Bewonderenswaardig: nog veel kleiner dan le Nitro, en toch al een pakje pijnlijker.

  8) Typhoon - Bobbejaanland

  Eén van de weinig banen waar ik steeds met pure hoofdpijn uitkom. Reken daarbij oncomfortabele inversies en ongeloofelijk schokkende helixen en je hebt al snel een flutcoaster.

  7) Crazy Mine - Hansapark

  Er zijn leuke wilde muizen, er zijn saaie wilde muizen en zo hier en daar zijn er pijnlijke wilde muizen, die in het midden van hun parcours in één klap stil staan op de remmen. HoPa had er zo ééntje, maar dat lijkt nu verbeterd. Ik zal de rit in Hansapark echter blijven kennen als een ongelofelijk onaangename ervaring, ondanks de prachtige aankleding.

  6) El Condor - Walibi Holland

  Alhoewel ik zijn reputatie overdreven vind, mag de baan zeker niet ontbreken. Hoewel de schokken op zich vrij goed meevallen (Vampire vind ik op dit vlak zelfs erger), gaat de trein van de eerste Vekoma SLC met een erg onaangename trilling door het parcours, die al je botten een eindje verzet. Niet fijn.


  5) Crash Test - Nederlandse kermissen

  Toen ik hieruit kwam, voelde ik me écht als een crashtestdummie. veel mensen vinden het standaardmodel van de spinning wild mouse al erg, ik heb nooit iets tegen die baantjes gehad. maar vergeleken met Crash test lopen deze als B&M's. Bizar is ook dat alle foute knikken die in het originelere, soepelere model wel zitten, zijn uitgehaald, en dit het omgekeerde effect heeft op de genietbaarheid van de rit.

  4) Goudurix - Parc Asterix

  nog eentje dat niet mag ontbreken. Hoewel de situatie er is op verbeterd, blijf ik dit de pijnlijkste Vekoma vinden. Dit is hoe een rondje in elkaar geslagen worden moet voelen.


  3) Abismo - Parque d'attracciones de Madrid

  velen vinden deze coaster een topper, en ik vind hem ook adembenemend... Maar niet op de positieve manier. Die beugels zijn op dit moment dodelijk en ik denk dat de Chinese copycats die nu skywheels bouwen met schouderbeugels toch niet zo gek zijn.

  2) Eurocoaster - Nederlandse kermissen

  Nog een prachtig voorbeeld van hoe het niet moet. Ik vind het een vaag coasterconcept, maar aangenaam is het allesbehalve. Behalve op je hoofd en nek heeft deze baan het ook gemunt op je edele delen.

  1) Anaconda - Walygator park

  De enige baan van dit lijstje waar ik niet meer inga. Ik heb hier al veel over geschreven, dus zal er niet meer mee vervelen, maar ik raad aan 2 keer na te denken voor je deze baan doet. Behalve belachelijk pijnlijk is deze miskleun ook nog eens slaapverwekkend saai.

  Nu jullie!
  Nieuw in de gids: Paultons Park!

 2. Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  1: Bandit - MPG
  2: X2 - SFMM
  3: Hades360 - Mt. Olympus
  4: El Condor - Walibi NL
  5: The Ultimate - Lightwater Valley
  6: Cop Car Chase - MPG (en toch blijf ik het jammer vinden dat hij weg is)
  7: Roar - SFDK
  8: Timber Wolf - Worlds of Fun
  9: Revolution - SFMM
  10: Ninja - SFSL
  Dutch, but not from Holland.
  I know we're all the same. Oh yes we all seek out to satisfy those thrills

 3. Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  Leuk topic !

  10) Saw - Thorpe Park

  Alleen al als je naar de mensen in de wagentjes kijkt aan de lifthill zie je al aan de hoofden dat dit niet goed gaat. Voeg daarbij nog die te trage eerste inversie indoor en je hebt alles voor een rotbaan.

  9) Cyclone - Coney Island

  Héél véél kussens in het treintje. Goed nieuws dus, ware het niet dat je zo tussen de kussens gepakt zit, dat ik met mijn knieën geklemd zat tegen de rij voor mij. Absoluut geen pretje als je weet hoe deze baan tekeer gaat. De trein gooit zich werkelijk in de drops.

  8) Sky Wheel (Skyline Park)

  Nooit meer. Die beugel heeft bij mij de neiging onder mijn ribben te kruipen. Weet dat deze baan 4 rondjes doet en vanaf het tweede rondje de beugel al zo ver in mijn ribben zat dat ik met mijn zitvlak de stoel niet meer raakte, dan weet je dat de rest van de rit een ware hel was.

  7) Abismo (PdA Madrid)

  Zelfde verhaal als hierboven, ware het niet dat je hier een verschrikkelijke airtimeheuvel op die manier over moet !

  6) Stampida (PortAventura)

  Een gerammel van begin tot einde. Nee, dit is het niet.

  5) Bandit (Movie Park Germany)

  Op de wielen een ware marteling. Ooit eens een ritje backseat tijdens de regen op gemaakt. Nooit meer !

  4) Jaguar (Isla Magica)

  Los van het feit dat de operations bij deze coaster op geen fluit trok kregen we ook nog eens een SLC waar de rit een combinatie van El Condor en Limit leek.

  3) Goudurix (Parc Astérix)

  Ook zo'n baan waar ik nooit nog in stap. Alles deed pijn toen ik uitstapte.

  2) Anaconda (Walygator Parc)

  Ik weet niet hoe ze het klaar krijgen, maar werkelijk iedere meter op deze baan doet pijn, veel pijn. Ook in deze baan stap ik nooit meer in.

  1) Kumba (Busch Gardens Tampa)

  Velen zullen hier rare ogen bij trekken, volgens enkelen is het zelfs de beste achtbaan ter wereld. Maar een aantal B&M's bezorgen mij een zware hoofdpijn op bepaalde plaatsen in de baan (o.a. bovenaan in loopings en onder in drops). De rit leek hier eeuwig te duren, barstende hoofdpijn was het resultaat voor de rest van de dag. En het was hooguit 25°C, wat moet dat wel niet met 40°C zijn.

  Andere eervolle vermeldingen zijn voor Trailblazer (Hersheypark), Superman (Parque Warner Madrid), Mantis (Cedar Point), Runaway Mine Train (Six Flags Great Adventure), Speed Snake (Fort Fun), Sidewinder (Hersheypark), Ultimate (Lightwater Valley), Speed of Sound (Walibi Holland) en Kraken (Sea World Orlando).
  CoasterCounter: 661 achtbanen in 162 pretparken

 4. #4

  Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  1) Goudurix --> Leverde mij een ganse dag hoofdpijn op. Echt verschrikkelijk.
  2) Anaconda --> Ook voor mij de enigste baan die ik echt nooit meer doe. Man, pijnlijk en dan met die zandzakjes WTF
  3) El Condor --> Amaai, wat een verschrikkelijke baan, mijn oren doen steeds keiveel pijn van tegen de beugels te botsen.
  4) Devils Mine (backseat) --> Was eerder een situatie, maar backseat met een beugel die niet goed dicht was, dat was echt pijnlijk, en dan te ontdekken dat hij 2 rondjes doet, die 2de keer op de lifthil op weg naar de first drop had ik echt bang.Vanachter echt nooit meer.
  5) Holly's Wilde Autofahrt --> Pijnlijke rit, die van Hansapark viel bij mij reuze goed mee t.o.v deze. Zal van rit tot rit afhangen zeker?
  6) MP Xpress --> Ik haat dit type baan gewoon, bijna elke rit is pijnlijk, gelukkig is deze minder pijnlijk als el condor
  7) Robin hood --> Tijdens de rit kreeg ik een slag in mijn rug, zo pijnlijk dat ik een jaar erna toch met een klein hartje hierin ging.
  8 ) Bandit --> Ja, die rammelt gewoon mega hard.
  9) Achterbahn Kernies --> Wat een rammelbak en dan nog 4 rondjes lang.
  10) Juvele --> Rare keuze mss, maar de beugels rusten op de bovenkant van je billen. Daardoor kreeg ik krampen in mij billen, deed echt geen deugt. Jammer want het is anders wel een zalige baan. Deed hem 5 keer, en 5 keer met pijn op het einde van de rit.

 5. Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  1. Goudurix - Parc Asterix
   Tja, hoeft geen tekening bij gemaakt worden zeker?! Wereldbekend in de scene, maar niet in positieve zin... Pijnlijkste ervaring die ik ooit heb gehad op een rollercoaster.
  2. Bandit - Movie Park Germany
   Een woodie mag best wat wilder, ruwer zijn dan een stalen coaster maar Bandit is daar véél te ver in daargeschoten. Zet hier schouderbeugels op en hij steekt Goudurix naar de kroon.
  3. Coaster Express - Parque Warner Madrid
   Al op de lifthill wou ik er al uit... zegt genoeg. Komt daar nog eens bij dat ik hem een vrije saaie lay-out vind hebben. Reden genoeg om ervoor te zorgen dat ik hem bij een volgend bezoek gewoon links zal laten liggen.
  4. Mean Streak - Cedar Point
   Wat was die blijdschap toen ik hoorde dat hij eindelijk geopend was alweer snel weg. Gelijkwaardige ervaring zoals Bandit en Coaster Express, al hangt het blijkbaar enorm af van waar je zit. Ik deed hem helemaal back en dat was voor mij genoeg om het bij 1 ritje te laten.
  5. Hades 360 - Mount Olympus
   Mijn eerste ritje viel best nog mee in de voormiddag, maar hem in de late namiddag nog eens gaan doen is me zuur opgebroken. Een echte rammelbak, en waarschijnlijk wel de grootste zonde want soepel zou dit baantje een wereldbaan zijn. Ik zou hem toch graag opnieuw doen als ik daar weer ben.
  6. Stampida - Port Aventura
   Ze hebben bij Port Aventura goed hun best gedaan om hun bezoekers heen en weer te laten rammelen. Twee enorm rammelende duellerende woodie's naast elkaar, hoera... Zo erg zelfs dat mijn brildoos die in mijn zijzak zat er met een mooie deuk uit kwam.
  7. Furius Baco - Port Aventura
   En alsof dat dan nog niet goed genoeg is, Furius Baco... Ook zonde, want de launch is wel heel goed maar door het zoveel rammelen valt er van dit baantje ook maar weinig te genieten.
  8. The Boss - Six Flags St Louis
   Rammelbak, en dan heeft ie na zijn first drop nog een lange rechte strook wat nog meer aanzet tot rammelen natuurlijk. Komt daar nog eens bij dat hij ook vrij lang is.
  9. Vortex - Kings Island
   Deze baan rammelde niet alleen, hij leek ook slecht ontworpen met veel te kleine bochten waar je té snel doorging. Goed voor 1 keer te doen, daarna nooit meer.
  10. Holly´s wilde Autofahrt - Holiday Park
   Pijnlijkste wild muis achtbaan die ik gedaan heb. Hoe is zoiets simpels zo verknoeid in een pijnlijk misbaksel?!


  Eervolle vermeldingen voor Timber Wolf - Worlds of Fun en Space Mountain - Disneyland Paris, waar ik steeds met koppijn uitstap en zo ik me herinner bij elk bezoek aan Disneyland nog pijnlijker wordt.
  Theme Park World - #7 Highest rated theme park blog in eastern Turkmenistan
  Phadd-F's coaster counter: 423 coasters [359 staal - 64 hout] in 99 parken

 6. #6

  Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  Ik heb niet echt een top tien, maar er staan uiteraard wel enkele ontzettend slechte coasters op de teller. 'k Ga er geen uitleg bij geven; deze banen verdienen dat gewoonweg niet ...

  - Dodonpa (Fuji-Q Highland)
  - Fujiyama (Fuji-Q Highland)
  - Viper (Six Flags Magic Mountain)
  - Revolution (Six Flags Magic Mountain)
  - Georgia Cyclone (Six Flags Over Georgia)
  - Ninja (Six Flags Over Georgia)
  - Manhattan Express (New York New York Casino & Resort)
  - Anaconda (Walygator)
  - Goudurix (Parc Astérix)
  Check m'n recentste tripverslagen op Rollercoaster Traveller !

 7. Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  1. The Villain - Geauga Lake: Hybrid van CCI. Laat ons zeggen dat er 30.000 Washington's teveel zijn betaald door de lokale ijzerhandelaar bij de afbraak van dit misbaksel.

  2. The Beast - Kings Island: Deels mijn fout door op de wielen te gaan zitten, maar meerdere blauwe plekken en hoofdpijn de rest van de dag was mijn aandeel. 'How was your ride?' - 'It S*CK*D!'

  3. Bandit - Movie Park Germany: voor velen een vaste klant in dit type van top 10. De enigste reden dat hij 'pas' op 3 staat is omdat ik en Tom ons kapot hebben gelachen van de pijn. Sindsdien mijd ik dit onding.


  4. Coaster Express - Parque Warner Madrid: Hoort thuis in hetzelfde rijtje als Bandit, maar dan zonder het lachen. Een ware aanslag op de edele delen!

  5. Mean Streak - Cedar Point: De Amerikaanse versie van Bandit, 'nuff said.

  6. Stampida red & blue - Port Aventura: 's werelds slechtste en meest pijnlijke duellerende woodie. Het ziet er goed uit, maar dat is het niet. Vooral die irritante lapbars zorgen voor de nodige pijn tijdens het heen en weer botsen.

  7. Dauling Dragon left (red) - Happy Valley Wuhan: Ik moet toegeven, het 'high-5'-element is een geniale vondst en het continue duel tussen de 2 treinen biedt een meerwaarde aan de attractie. Maar de brutaliteit op je heupen, dijen en knieën aan de linkerzijde is er teveel aan om te spreken over een echte topper.

  8. Shenzhou Coaster - Beijing Shijingshan Amusement Park: Als je dacht dat een Nederlandse SLC al pijnlijk was, probeer dan eens de Chinese versie; als je er al ingeraakt...

  9. Dragon Kahn - Port Aventura: 2e vernoeming voor het Spaanse pretpark. In de gloriedagen (rond de eeuwwisseling) een toppark en dito coaster, deze DK, maar eind 1e decenium van deze eeuw is het een echte rammelbak geworden. Gegarandeerd een hersenschudding! Zoals Jef het al voor mij zei, niet elke B&M is een topproduct en sommigen geven een flinke hoofdpijn achteraf.
  Net zoals nr.10:

  10. Hair Raiser - Ocean Park: Een idyllisch uitzicht, prachtige layout en ligging, gepaard gaande met een ietwat bizar concept. Het zou één van de betere B&M's moeten zijn. Jammer genoeg hoort deze in het rijtje 'trial and error'. Zowel front als back is het misschien wel de ergste B&M shocking machine. Toch plaats ik hem na Dragon Kahn omdat de week nadien, de mensen van TPR hier geen of nauwelijks last van hadden met een volle trein, terwijl tijdens mijn beide ritten er slechts 2 mensen in de trein zaten, ik en een local. Naarmate er meer gewicht op de wielen duwt, rijdt hij blijkbaar beter. Bij Dragon Kahn waren de treinen steeds vol toen ik er inzat.

  Je kan echter wel zeggen dat veel van de slechte ervaringen afhangen van het moment waarop je de coasters doet. Ik zie bij vele mensen Goudurix staan, terwijl deze best goed meevalt, zeker in de ' nieuwe' vorm. Ook Anaconda vind ik helemaal niet zo erg.
  Ook bij Glen bijvoorbeeld, Dodonpa en Fujijyma, 2 coasters die ik supergoed vond en die in pretparkkringen niet echt bekend staan als zijnde pijnlijk of slecht. Maar hij vond, als ik me niet vergis, Hair Raiser dan weer goed, terwijl die hier bij mij op 10 staat.
  Laatst aangepast door zottewoef : 13-02-2014 om 19:11
  Atlantic Cup 2016 winners !

 8. #8

  Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  1. Collossus - Thorpe Park, de enige baan waarvan ik vond dat ze nog slechter als Goudurix was.

  2. Goudurix Parc Asterix, tja iedereen kent zijn reputatie waarschijnlijk wel.

  3. MP Express - Movie Park zowat de pijnlijkste SLC in onze buurt.

  4. El Condor - Walibi Holand bijna zo erg als zijn broertje.

  5. Crazy Mine - Hansa Park, gewoon de pijnlijkste wilde muis die ik ooit gedaan heb.

  6. Holly's Wilde Autofarth - Holiday Park wederom een misbaksel van een muis.

  7. Anaconda - Walygator enkel goed om als brandhout te gebruiken.

  8. Bandit - Movie Park moet ik deze echt verklaren?

  9. Vild-Svinet - de pijnlijkste Eurofighter die ik al deed.

  10. Big Dipper - Blackpool Pleasure Beach - een dikke duim voor zijn leeftijd, maar een onaangename rit

 9. Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  10- Big One- Blackpool pleasure beach
  9- Robin Hood- Walibi Holland
  8- Speed Snake (front seat)- Fort Fun
  7- Tonnerre de Zeus- Parc Astérix
  6- Limit- Heide park

  5- Stampida- Port Aventura

  Hoe verder de rit gaat, hoe meer die beugel drukte tegen de maag. Maar niet enkel dat, want hoe verder de miskleun van de coaster gaat en schokt als een bezetene, hoe meer het begint de binnenkast binnen te dringen. Het deed gewoon pijn, zowel blauw als rood. En zeggen dat 'Grand national' zoveel jaar eerder was gebouwd dan deze.

  4- Magnus Colossus- Terra Mitica

  Prachtig om naar te kijken en zeker een mooi uithangbord voor het park. Maar een coaster die de hele weg gewoon stuitert, harde banken heeft om te zitten en een first drop heeft ala een Mack log flume met invertor, dat hoort gewoon niet te zijn. Pas nadat ik ze heb gedaan kon ik maar één ding zeggen 'zonde van de berg'.

  3- Blue Tornado- Gardaland

  Moet niet zoveel onderdoen voor zijn Nederlands broertje deze Italiaanse SLC. En ook hier is de ware kwelling achteraan.

  2- El Condor- Walibi Holland

  Vooral achter en middenin een ware marteling. Ik kan op geen enkel moment genieten van de rit omdat ik niet weet in welke positie ik me moet zetten om minder klappen te ontvangen. Hij is op geen enkel moment aangenaam of genietbaar en ook voorin is het niet veel beter.

  1- The Ultimate- Lightwater Valley

  Was dit zo'n goed idee om een enorme lange coaster te zetten zonder supports? Ik zeg van niet. Ondanks de layout heel leuk is en vooral indrukwekkend, is dit de coaster die mijn knie blauw liet zien inc andere kleurtjes van de regenboog. Ik kan meestal mijn bril aanhouden bij de meeste inversie coaster, maar in deze 'laag bij de grond' gaande coaster is dat gewoon niet mogelijk. Ik hernoem deze coaster 'The Ultimate death trap'.
  Kleverige camera's in 2012! http://www.youtube.com/watch?v=aOzmiiqkjPA

 10. Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  Een top 10 heb ik niet meteen maar mijn pijnlijkste ervaringen had ik toch in El Diablo (Port Aventura) en Magnus Colossus (Terra Mítica). El Condor, Anaconda en consorten zijn er niets tegen .

 11. Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  Ik zie bij glanneke de Manhatten Express erbij staan.. Deze was ik inderdaad compleet vergeten en verdient zeer zeker en plekje zo rond nummer 5 in de top 10.
  Dutch, but not from Holland.
  I know we're all the same. Oh yes we all seek out to satisfy those thrills

 12. Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  10 Green Lantern - Great Adventure.
  Deelt serieus enkele rake klappen uit. Ben geen fan van Stand Up Coasters!
  Enkel Riddler's revenge, die WEL supergoed is!

  9 Green Lantern First Flight - Magic Mountain.
  Ik weet niet waarom. Maar ik had enorme hoofdpijn na deze coaster!

  8 Goudurix - Parc Asterix
  Wat een jammerlijke baan dat die zo moet rammelen. Ik doe hem altijd eens, omdat hij er ZOOOOO verleidelijk uitziet.

  7 Anaconda - Walygator.
  Hopelijk werkt het retracken. Want mijn ribbenkast doet spontaan pijn als ik eraan denk!

  6 Bandid - Movie Park
  Echt niet leuk meer! Is enkele jaren geleden. Hopelijk werkt de retracking!

  5 Bleu Tornado - Gardaland
  Gohja… SLC's

  4 Shockwave - Drayton Manor
  Heb die al 1 keer gedaan. Meer dan genoeg!

  3 El Condor & MP Express - Ergens waar ze beter niet stonden
  Gelukkig hebben we in Belgie één die je wel kan doen zonder koppijn.


  2 Coaster Express - Parque Warner Madrid
  Eens je blij bent voor trimbrakes, zegt het genoeg!

  1: Manhattan express - New York New York
  Dat ik daarop mijn nek niet gebroken heb! Das een wonder gewoon!
  If the sun shines, we shine together

 13. #13

  Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  Citaat Origineel gepost door zottewoef Bekijk post
  Ook bij Glen bijvoorbeeld, Dodonpa en Fujijyma, 2 coasters die ik supergoed vond en die in pretparkkringen niet echt bekend staan als zijnde pijnlijk of slecht. Maar hij vond, als ik me niet vergis, Hair Raiser dan weer goed, terwijl die hier bij mij op 10 staat.
  'Hair Raiser' krijgt van mij een neutrale score. De lay-out is leuk en de locatie ronduit adembenemend, maar de rit stelde me licht teleur. Ik ervoer 'm niet zo ontzettend ruw als jij, maar 'Hair Raiser' trilt sowieso een stuk feller dan de gemiddelde B&M. Geen topper, maar evenmin een meedogenloze bottenbreker
  Check m'n recentste tripverslagen op Rollercoaster Traveller !

 14. Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  Citaat Origineel gepost door zottewoef Bekijk post
  Je kan echter wel zeggen dat veel van de slechte ervaringen afhangen van het moment waarop je de coasters doet. Ik zie bij vele mensen Goudurix staan, terwijl deze best goed meevalt, zeker in de ' nieuwe' vorm. Ook Anaconda vind ik helemaal niet zo erg.
  Ook bij Glen bijvoorbeeld, Dodonpa en Fujijyma, 2 coasters die ik supergoed vond en die in pretparkkringen niet echt bekend staan als zijnde pijnlijk of slecht. Maar hij vond, als ik me niet vergis, Hair Raiser dan weer goed, terwijl die hier bij mij op 10 staat.
  Lichaamsbouw speelt volgens mij ook een hele rol. Bij Olympia Looping bv zal dit zeker een verschil uitmaken, maar ook bij wagentjes met (te) weinig beenruimte.
  Nieuw in de gids: Paultons Park!

 15. Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  ligt het aan mij of is de Vampire één van de betere SLC?
  2017: EP, Efteling, Duinrell, Tvoerland, bobbejaanland, walibi, plopsaland, PHL(maybe)

 16. Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  Citaat Origineel gepost door Zeuske83 Bekijk post
  ligt het aan mij of is de Vampire één van de betere SLC?
  Dat is ook zo. Samen met Infusion en Limit vind ik. Maar ikzelf kom er nog steeds met hoofdpijn uit, ze zijn ietsje beter maar nog steeds verre van aangenaam als je het mij vraagt.
  Nieuw in de gids: Paultons Park!

 17. Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  Dat de SLC Odyssey (Fantasy Island) nergens in voorkomt! Dat is toch wel een baan die voor mij als pijnlijkste ooit wordt ervaren. Hoe mooi hij er ook uitziet, des te gruwelijker de rit. Dan zit ik nog liever 10x na elkaar in El Condor.
  582 Coasters (109 in Deutschland) Personal World Class Favorites: Formula Rossa / TTD / The Voyage / Millennium Force / Helix / Taron

 18. Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  Citaat Origineel gepost door Ignace Bekijk post
  Dat is ook zo. Samen met Infusion en Limit vind ik. Maar ikzelf kom er nog steeds met hoofdpijn uit, ze zijn ietsje beter maar nog steeds verre van aangenaam als je het mij vraagt.
  Infusion heb ik nog niet gedaan maar limit wel... Maar ik vind toch dat Vampire één van de betere is...
  2017: EP, Efteling, Duinrell, Tvoerland, bobbejaanland, walibi, plopsaland, PHL(maybe)

 19. Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  Citaat Origineel gepost door Zeuske83 Bekijk post
  Infusion heb ik nog niet gedaan maar limit wel... Maar ik vind toch dat Vampire één van de betere is...
  Dat ontken ik toch niet? Ik zeg gewoon dat "één van de betere" bij een Vekoma SLC betekend "nog steeds slecht".
  Nieuw in de gids: Paultons Park!

 20. Standaard Re: Top tien pijnlijkste achtbanen!

  Bwa ik vind Vampire nog niet zo slecht. Slecht is, bij mij, toestanden ala goudrix enzo...
  2017: EP, Efteling, Duinrell, Tvoerland, bobbejaanland, walibi, plopsaland, PHL(maybe)

Bookmarks

Posting Regels

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen starten.
 • Je mag geen reacties plaatsen.
 • Je mag geen bijlagen versturen.
 • Je mag je eigen berichten niet bewerken.
 •